Tilausnovellit ja runot

Tarinoita muuttuviin elämäntilanteisiin, uniikki teksti syntyvälle lapselle, hääparille tai vaikka tohtorinväitösjuhlaan. Suvulle muistoksi novelli isovanhemman elämästä. Runoja iloon ja suruun.

Tilausteos on yksilöllinen lahja läheiselle; toista samanlaista ei löydy. Kirjoitettu tarina säilyttää muistot myös jälkipolville. Nyt se on mahdollista, vaikka itse et ehtisi tai pystyisi kirjoittamaan.

Teemme tarinastasi taidetta ja toteutamme teoksen toiveidesi mukaan. Toimitamme valmiin tekstin perille kirjana, tulosteena tai sähköisessä muodossa. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta voimme toteuttaa unelmasi - halutessasi hankimme vaikka kalligrafin tai sarjakuvataiteilijan luomaan tarinallesi visuaalisen ilmeen.

Tilausteoksen hinnat vaihtelevat tekstin pituudesta ja toteutustavasta riippuen.

Esimerkiksi kovakantinen elämänkaarinovelli maksaa 550€, lisäkappaleet kirjasta 25€.  

Ota yhteyttä Kirjaimistoon, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden!

Ikioma satu lapselle

Ikioma satu lapselle

Ihana lahja omalle tai kummilapselle! Ikioma satu kertoo juuri niistä hahmoista, joita lapsi rakastaa. Se voi olla lapsen keksimä tarina tai satu vasta syntymässä olevalle vauvalle, onnentoivotus elämänpolulle. Jokainen tarina on ainutlaatuinen, emme laadi satuja valmiin pohjan päälle.

Tosielämän rakkaustarina

Tosielämän rakkaustarina

Persoonallinen yllätys hääparille, ikimuistoinen huomenlahja puolisolle, arvokas tarina yhteisestä taipaleesta kultahääpäivän kunniaksi. Rakkausrunon voi tilata myös ohjelmaksi hääjuhlaan: runoilija lausuu tilaisuudessa runon, joka painetaan kauniiksi tulosteeksi.

Meidän oma kirja!

Meidän oma kirja!

Nuorisotyön tueksi, kouluihin, päiväkoteihin. Autamme teitä rakentamaan oman kirjan! Novellipajat sopivat myös aikuisille kirjallisuudenharrastajille tai kaveriporukoille, jotka haluavat ikuistaa yhteisen tarinansa.

Elämänkaarinovelli

Elämänkaarinovelli

Oletko aina haaveillut elämäntarinasi julkaisemisesta? Aikaa vain ei tahdo löytyä. Ehkä kirjoittaminenkaan ei tunnu luontevalta. Tai kenties haluaisit säilyttää mummin tai vaarin tarinan jälkipolville? Elämänkaarinovelli on muistelmia kevyempi vaihtoehto, lahja joka kestää.