Story Coach

IT’S YOUR STORY

Story coaching on uusi palvelu, jota vielä kehitämme: etsimme parhaillaan yhteistyökumppania pilottijaksolle.

Story Coach on kirjoittamisen ammattilainen, joka tukee yhteisöjä ja yksittäisiä ihmisiä tarinankerronnan keinoin. Kirjaimisto tarjoaa yrityksille story coaching -palveluita työpajojen ja koulutusten muodossa. Autamme yritysjohtoa ja kehittämistiimejä yrityksen tarinan luomisessa ja sisällöntuotannossa esimerkiksi nettisivuille.

Yhteisen tarinan löytäminen on prosessi, joka vahvistaa tiimihenkeä ja auttaa jaksamaan nykypäivän hektisten vaatimusten edessä. Palvelumme ovat aina asiakasta osallistavia ja asiakkaan tarpeista lähteviä: kerro meille ongelmasi, me autamme löytämään siihen ratkaisun! 

Työpajat

Haluatteko löytää yhdessä yrityksen tarinan tai vahvistaa yhteisöllisyyttä työpaikalla? Rennossa ilmapiirissä, Story Coachin tuella luotte jotain ainutlaatuista ja omaa. Se tulee näkymään ulospäin asiakkaillenne asti.

Koulutukset

Seminaarimme inspiroivat toimintaan ja auttavat löytämään uusia ideoita arkeen. Luovuutta työyhteisöön Story Coachin avulla!

Sisällöntuotanto

Teemme tilauksesta sisällöntuotantoa nettisivuille ja markkinointiin. Autamme vahvistamaan yritysbrändiä tarinankerronnan keinoin.