Välitämme

Social artistry on taidetta, jota tehdään koko yhteisön hyväksi. Välittämisestä viestivä joululahja sopii hyvin yrityksille, jotka haluavat tukea paikallista yhteisöä sekä muistaa asiakkaitaan ja heidän perheitään.

Joulukampanjamme tarjoaa maistiaisia yhteistyökumppanimme SocArtin tulevasta tarjonnasta. SocArtin toiminnan taustalla on valtakunnallinen Hyvinvoinnin Välitystoimisto -hanke, ja kampanjan taidepalvelut toteuttaa joukko ammattitaitoisia eri alojen taiteilijoita.

Valitse sopiva lahja vaikkapa kohderyhmän perusteella – me välitämme taiteen oikeaan osoitteeseen. Kauttamme voi tilata esityksiä ja elämyksiä myös omaan kotiin tai firman pikkujouluihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

puh. 050-432 8891/ Seija

seija.helander@sanariihi.fi

Lahjoita runotuokio

Lahjoita runotuokio

Runoilija Johanna Venho lausuu runoja vanhainkodissa ja tuo lahjaksi Saaren runot. Myös lahjoittaja saa oman kappaleensa kirjasta. Pääkaupunkiseutu. Suomi100 Special! 100€

Muistelupaja

Muistelupaja

Veijarimaisia tositarinoita sadalta vuodelta, kirjailija Petri Tamminen lukee kirjaansa ”Suomen historia”. Kirjailijavierailun jälkeen Sanariihen yhteisöllinen muistelupaja ja kahvitarjoilu. 90 min. Etelä- ja Varsinais-Suomi. 350€ (+ALV 24%) Matkustuskulut veloitetaan erikseen esityksistä Päijät-Hämeen ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Samaa unta

Samaa unta

Kirjailija Sinikka Paavilaisen esitys (Helena Laurikaisen lavastuksella, musiikki Toni Edelmanilta). Kahden nuoren koskettava kirjeenvaihto jatkosodan vuosilta. Sis. Sanariihen runokortit, juonnon ja kahvitarjoilun. 60 min. Pääkaupunkiseutu. 350€ (+ALV 24%)

Porukkakirja

Porukkakirja

Kirjaimiston sanataidepaja. Kirjoitetaan ja julkaistaan porukan oma kirja. Sopii kaikenikäisille: koululuokille, kaveriporukoille, työyhteisöille, ikäihmisille. 2 x 1,5 h ja editointityö. Painokustannuksista sovitaan erikseen. Koko Suomi. Tilaukset vuodelle 2018. 800€ (+ALV 24%)

Lahjoita lukuhetki

Lahjoita lukuhetki

Kirjailija Seija Helander pitää satutuokion päiväkodissa ja tuo lahjaksi Tauno ja Nelli evakkomatkalla -kirjan. Myös lahjoittaja saa oman kappaleensa kirjasta. Pääkaupunkiseutu. Suomi100 Special! 100€

Joulun Sävellahja

Joulun Sävellahja

Muistojen joulusäveliä ja yhteislaulua. Satu Liikkanen: huilu, piano ja laulu. 40 min. Etelä-Suomi. 200€ Matkakulut veloitetaan erikseen.

Joululahjaksi hemmottelua

Joululahjaksi hemmottelua

Runohieronta on yhteisöllinen tuokio, johon sisältyy ammattihierojan toteuttamaa pää- ja niskahierontaa sekä runoilijan lausumia tunnelmallisia runoja taustamusiikin säestyksellä. Käymme tilauksesta palvelutaloissa, työpaikoilla ja kodeissa. Lahjoittaja saa muistoksi Seija Helanderin runokirjan. Kaksi 3-4 hengen ryhmää, 2 x 30 min. Pääkaupunkiseutu. 200€. Sanariihi ja Hierontastudio Lasirla.

Piiloleikki-taidepaja

Piiloleikki-taidepaja

Oona Tikkaojan Piiloleikki-taidereitti. Löydä oman porukkasi tekemät, piilotetut pikkupatsaat GPS-kartan avulla! Kohderyhmä 6-12-vuotiaat (esim. koululuokat), max 25 henkilöä. 2 x 1,5 h. Koko Suomi. Tilaukset vuodelle 2018. 800€ (+ALV 24%)

Kotikenttäetu

Kotikenttäetu

Coach Karin tuore kirja urheiluperheiden vanhemmille! Lahjoita junnuseuralle 5 kpl Kotikenttäetu-kirjaa, jossa on huippu-urheilijoiden haastatteluja ja Coach Karin pohdintaa menestyksestä, läsnäolosta ja liikunnan ilosta. Suomi100 Special! 100€ Hinta sisältää postituksen.

Joulutonttu!

Joulutonttu!

Joulutonttu tuo lahjaksi toiveidenne mukaan kirjoitetun tilausrunon ja jouluisen esityksen. Runoilijatonttu Kalle Niinikangas. ...tai Joulumuori vierailee luonanne Tauno ja Nelli -nallekarhujen kanssa ja tuo lahjaksi lastenkirjan. Sanariihen Seija. 30 min. Pääkaupunkiseutu. 200€.

Jouluinen Tarinapöytä

Jouluinen Tarinapöytä

Muusikko, lavastaja ja sote-alan ammattilainen kattavat senioreille musiikillisen pöydän tarinoilla höystettynä. Anna Arola, Laura Gröndahl ja Taina Halsvaha. 80 min. Turun ja Tampereen seutu. 200€ (sis. ALV 24%) Matkakulut veloitetaan erikseen.

Kelosound -soivat puut

Kelosound -soivat puut

Luontokokemus sisätiloissa, erityislahja sairaalaloille tai saattohoitoyksiköille. Äänitaiteilija Kirsi Ihalainen. 60 min. Pääkaupunkiseutu. 350€ (+ALV 24%)

Manna ja mahaluu

Manna ja mahaluu

Aina voi antaa kirjan! Anna Maria Mäen riemastuttava lastenkirja lahjaksi neuvolaan - tai vaikka omaan pukinkonttiin! 20€ (sis. postituksen)